Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Performansıyla eleştirilen Marius Mouandilmadji maç sonunda konuştu... Taraftardan ÖZÜR DİLEDİ

Samsunspor

Alman teknik adamın gelişiyle forma şansını yakalayan Çatlı forvet Marius, saç baş yoldurmaya devam ediyor. Dün akşam oynanan İstanbulspor maçında özellikle kaçırdığı penaltı sonrası taraftarın büyük tepki gösterdiği Marius, sosyal medya hesabından özür diledi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un forveti Marius Mouandilmadji, saç baş yoldurmaya devam ediyor.  Dün akşam oynanan İstanbulspor maçında özellikle kaçırdığı penaltı sonrası taraftarın büyük tepki gösterdiği Marius, sosyal medya hesabından özür diledi. İstanbulspor maçında son dakika kazanılan penaltıda topu kaleciye nişanladı. Pozisyonun devamında ise Nanu'nun asistinde Bennasser topu ağlarla buluşturdu ve Samsunspor üç puana uzandı. Kırmızı beyazlı ekibin forveti Marius, kaçırdığı penaltı sonrası sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda taraftarlardan özür diledi. 

JASPER'DEN MARİUS'A DESTEK 

Kırmızı beyazlı ekibin forvet oyuncusu Marius, "Üzgünüm, sizden özür dilerim. İnişler çıkışlar var ama en önemli şey her şeyin üstünde olan takım ve kazandık. Ve sizi mutlu etmek ve hatamı telafi etmek için savaşmaya devam edeceğim. İnşallah." mesajını paylaştı. Çatlı forvete ilk destek Kulüp başkanı Yüksel Yıldırım'ın oğlu Jasper Sinan Yıldırım, "Marius'a saldıran herkes için; şunu bilin ki aranızda 4 günde 150 dakika oynayabilecek kimse yok. Oyuncularıma değer veriyorum" diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.