Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsun gol oldu yağdı 3-0: Kırmızı beyazlılar, G.Antep'ten sonra A.Hatayspor'u mağlup etmeyi başardı …

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekip, baştan sona üstün oynadığı maçta Atakaş Hatayspor'u her iki yarıda Muja, Marius ve Ntcham'ın penaltı golleriyle 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup etti. 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'de Samsunspor, 4.hafta maçında Atakaş Hatayspor ile Mersin'de karşı karşıya geldi. Karşılaşmanın ilk 45 dakikasında rakibine oranla daha iyi bir futbol ortaya koyan kırmızı beyazlılar, Ntcham ve Marius ile galibiyet golüne çok yaklaşsa da bir türlü skoru değiştiremedi. Karşılaşmada dakikalar 37'yi gösterdiğinde sahneye çıkan Muja, Holse'nin akıl dolu pasını asiste çevirerek topu Hatayspor ağlarıyla buluşturdu. Bu gol aynı zamanda ilk 45 dakikanın da skorunu belirledi. (0-1)

GOLLER GELDİ 

Karşılaşmanın ikinci devresine de ilk yarıda olduğu gibi etkili başlayan kırmızı beyazlılar, farkı artırmak için temposunu artırdı. Orta sahada rakibine üstünlüğünü kabul ettiren ve kolay pozisyonlara giren Samsunspor, önce Marius'la farkı 2'ye sonrasında da Ntcham'ın penaltıdan attığı golle skoru bir anda 3-0'a taşıdı. Kalan dakikalarda oyunu rölantide götürmeyi başaran kırmızı beyazlılar, sahadan 3 puanı 3-0'lık skorla aldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.