Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'a şok üstüne şok: Benito Raman’ın ayrılık kararı alması sebebiyle kampa katılmadığı Samsunspor’a bir kötü haber daha geldi...

Samsunspor

Transfer yasağını kaldıramayan ve Benito Raman’ın ayrılık kararı alması sebebiyle kampa katılmadığı Samsunspor’a bir kötü haber daha geldi. Karadeniz ekibinde sakatlık geçiren Emre Kılınç, en az 2.5 ay sahalardan uzak kalacak.

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig ekiplerinden Samsunspor’a üst üste kötü haberler gelmeye devam ediyor. Kaldırılması için yoğun uğraş verilen transfer yasağı konusunda başarılı olamayan Samsunspor’da Benito Raman da ayrılık kararı almıştı. Golcü futbolcunun ikinci etap kamp çalışmasına katılmadığı Karadeniz ekibine bir kötü haber daha geldi.

KADRO ZATEN KISITLI

Yeni sezon hazırlıklarına devam eden Samsunspor’un başarılı ismi Emre Kılınç’ın sakatlık haberi, Kırmızı-Beyazlılarda moral bozdu. Çenesinden sakatlanan 29 yaşındaki futbolcunun durumunun ciddi olduğu öğrenildi. Yaşadığı sakatlığın ardından tedavisine hızlı bir şekilde başlayan Emre Kılınç’ın en az 2.5 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Başarılı futbolcunun Kasım ayında yeniden formasını sırtına geçireceği tahmin ediliyor.

9 GOLE KATKISI OLDU 

Geçtiğimiz sezon başında Galatasaray’dan transfer edilen kanat futbolcusu, 33 maçta Karadeniz ekibinin formasını taşıdı. 2 bin 576 dakika oyunda kalan deneyimli futbolcu, 4 gol ve 5 asistlik katkı sağladı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.