Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan FLAŞ F.BAHÇE AÇIKLAMASI

Samsunspor

Ligde ikinci konumda yer alan kırmızı beyazlı ekipte Başkan Yüksel Yıldırım, "Fenerbahçe maçına tam motive çıkacağız. Yeneriz, yeniliriz ama futbol oynayacağız. Göreceksiniz, topun oyunda kaldığı en uzun sürelerden biri olacak. Biz oynamak istiyoruz, Fenerbahçe de oynamak istiyor" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, milli aradan sonra karşılaşacakları Fenerbahçe karşılaşması öncesinde flaş bir açıklamaya imza attı. Ligde maç fazlasıyla ikinci konumda yer alan kırmızı beyazlı ekipte Başkan Yüksel Yıldırım, "Fenerbahçe maçına motive çıkacağız. Yeneriz, yeniliriz ama futbol oynayacağız. Göreceksiniz, topun oyunda kaldığı en uzun sürelerden biri olacak. Biz oynamak istiyoruz, Fenerbahçe de oynamak istiyor. Futbol oynamak isteyen iki takımın maçı haftanın en keyifli maçı olacak. Fenerbahçe bizi yenmek zorunda. Bizim de konumumuzu korumamız için kazanmamız lazım. Güzel bir maç bizi bekliyor" dedi.

BEŞİKTAŞ İLE ERKEN OYNADIK

Ligde çok iyi bir tempo yakaladıklarının altını çizen Başkan Yıldırım, Beşiktaş ile çok erken karşılaştıklarını; şu anda karşılaşmış olmaları durumunda rakiplerini mağlup edebileceklerini söyledi. Yıldırım, "Thomas Reis'i oyun sistemini bilerek getirdik. Fenerbahçe maçını takım oynamak istiyor. Beşiktaş ile erken oynadık. Kendimizi test edeceğimiz bir maç. Ntcham, Kamerun milli takımına gitmek istememiş. Tüm oyuncularımız motivasyonla bekliyor" dedi. Başkan Yıldırım, ayrıca transfer için de start verdiklerini sözlerine ekledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.