Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım GÖZTEPE MAÇI İÇİN NELER SÖYLEDİ

Samsunspor

Başkan Yıldırım, "Önümüzde bir Göztepe maçımız var evimizde, Cumartesi günü oynayacağız saat 16.00’da. Maalesef ben maça gelemeyeceğim. Burada işlerim var, yoğunum. Ama gönlüm, aklım, kalbim Samsun'da olacak" dedi.

Samsunspor Haber -  Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, yarın oynanacak Göztepe karşılaşması için güzel bir mücadele olacak yorumunda bulundu. Başkan Yıldırım, "Önümüzde bir Göztepe maçımız var evimizde, Cumartesi günü oynayacağız saat 16.00’da. Maalesef ben maça gelemeyeceğim. Burada işlerim var, yoğunum. Ama gönlüm, aklım, kalbim Samsun'da olacak. Maçı İstanbul'da televizyondan izleyeceğim. Biz bu maça mutlak 3puan parolasıyla çıkacağız. En kötü 1 puan almak isteriz, yenilmeyi düşünmüyoruz. Ama futbol 3 ihtimalli bir oyun. Sonuçta puan ve puanlar almak istiyoruz. Kazanan biz olmak istiyoruz. Göztepe'yle güzel, zevkli bir maç olacağına inanıyoruz. Çünkü Göztepe'de gerçekten iyi bir takım bu sene.”

GÖZTEPE İYİ TAKIM 

Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Taraftarımız bu maçta bizi yalnız bırakmayacaktır. 15-20 bin civarında bir taraftar bekliyoruz. Gelirlerse seviniriz, gelmezlerse de canları sağ olsunlar. Yapacak bir şeyimiz yok. Biz şikayet etmiyoruz, biz önümüze bakıyoruz. Biz inandığımız yolda sonuna kadar gideceğiz. Bizim kemik bir taraftarımız var. Onlar yanımızda olduğu sürece biz bu ligin en fazla seyirci sayısı sıralamasında ilk 5’te yer alırız. İnşallah da taraftarlarımızın desteğiyle evimizdeki maçları alırız” dedi

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.