Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, kritik maça özel prim söz verdi... F.BAHÇE MAÇINI KAZAN PRİMİ KAP

Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, oyuncularının motivasyonunu artırmak için Fenerbahçe maçının kazanılması durumunda takıma özel prim vaad etti. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, milli aradan sonra oynanacak Fenerbahçe karşılaşmasına oyuncularının yüksek motivasyonla çıkmasını sağlamak için kesenin ağzını açtı. Gazeteci Ersin Sarıalioğlu’na konuşan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, sezonun en kritik karşılaşmalarından biri olarak görülen Fenerbahçe mücadelesi öncesi takıma vereceği prim miktarını artıracağını belirtti. Fenerbahçe karşısında galibiyet için maddi ve manevi tüm desteği veren Başkan Yıldırım, oyuncuların motivasyonunu üst seviyeye çıkartmayı hedefliyor.

GEREKENİ YAPIYOR 

Yaz transfer döneminde transfer yasağı nedeniyle takıma takviye yapamayan Samsunspor, Süper Lig'de sergilediği başarılı performansla adından söz ettiriyor. Teknik Direktör Thomas Reis yönetiminde adeta fırtına gibi esen kırmızı beyazlılar, ligin zirvesinde yer alan takımlardan biri oldu ve ikinci sıraya yerleşti. Bütçesini oyunculara prim olarak aktaracağını açıklayan Yıldırım, takviye yapamayan takımın motivasyonunu yüksek tutmayı hedeflemişti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.