Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: OYUNCU KADROMA GÜVENİYORUM

Samsunspor

Başkan Yüksel Yıldırım, "Şartlar değişmez ise ilk defa transfer yapamayarak sezona başlayacağız. Böyle bir durumda eldeki kadro ile yola devam etmek zorundayız. Biz bu durumu düşündüğümüz için geçen sezon ona göre transfer yapmıştık. Aslında kadromuz kötü değil" dedi.  

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, transfer yasağı konusunda gidişatın değişmemesi durumunda elde ki mevcut kadro ile yollarına devam etmek zorunda kalacaklarını söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, gazeteci Davut Aktaş'a ellerinde kaliteli bir kadro olduğunu söyledi. Başkan Yıldırım açıklamasında şu ifadelere yer verdi; Bu yıl bizim için değişik bir sezon olacak. 

GİSDOL TAKIMI İYİ ANALİZ ETMİŞTİ

Şartlar değişmez ise ilk defa transfer yapamayarak sezona başlayacağız. Böyle bir durumda eldeki kadro ile yola devam etmek zorundayız. Biz bu durumu düşündüğümüz için geçen sezon ona göre transfer yapmıştık. Aslında kadromuz kötü değil. Ligin geneline baktığımızda Markus Gisdol’un takımı oturtması neticesinde ligin ikinci yarısında önemli bir performans sergiledi.

EN BÜYÜK GÜCÜMÜZ TARAFTARIMIZ

Mevcut kadromuza güveniyorum. Taraftarlarımızdan takımlarına sahip çıkmalarını istiyorum. Başka Samsunspor yok. Biz 3. Lig’e gitmekte olan bir takımı alıp, 2. Lig’den Süper Lig’e çıkardık. Ben bu yolda taşın değil, kayanın altına adeta gövdemi koydum. Taraftarlarımız da bu dönem bizim yanımızda olsun. Herkes gereken fedakarlığı yapacak ve bu takımı ligde tutmak için mücadele edeceğiz.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.