Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, taraftarın Avrupa hayali hakkında konuştu... O SENE BU SENE DEĞİL

Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Biz diyoruz ki, ‘bu sene, o sene değil’. Çünkü bu kadro transfer yasağı olduğu bir dönemde ligde kalıyorsa, ilk 10 olabiliyorsa bu mükemmel bir başarı olur. Avrupa'ya gitmek fikir olarak güzel, hem de çok güzel. Ama maalesef o sene bu sene değil. Adım adım ilerleyeceğiz" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, taraftarın Avrupa beklentisi hakkında konuştu. Gazeteci Davut Aktaş'a önemli açıklamalarda bulunan kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım, "Taraftarlarımız elbette ki çıtayı hep yüksek tutmak isteyecektir. Onların gönlünde, beyninde hep bir Avrupa özlemi oldu. Taraftarların Samsunspor'u Avrupa maçlarında görmek istemesi gayet doğal, ben de istiyorum bir başkan olarak. Bu vaadi de verdim ben taraftarıma. Ama ayaklarımız yere sağlam basmalı, haddimizi bilmeliyiz. 

ZAMANI VAR 

Biz diyoruz ki, ‘bu sene, o sene değil’. Çünkü bu kadro transfer yasağı olduğu bir dönemde ligde kalıyorsa, ilk 10 olabiliyorsa bu mükemmel bir başarı olur. Avrupa'ya gitmek fikir olarak güzel, hem de çok güzel. Ama maalesef o sene bu sene değil. Adım adım ilerleyeceğiz. Emin bir şekilde gideceğiz. Hata yapmadan gideceğiz. Çünkü hepimizin hedefi Samsunspor’u Türkiye'nin gururu haline getirmek, Türkiye'nin 5., 6. büyük takımından birisi yapmak. Bunun da sürdürülebilir olması lazım. O yüzden biz bu seneyi böyle geçirmek istiyoruz. Başarılı bir şekilde kümede kalıp, üstleri zorlamak . Ama daha iyisi olursa da niye olmasın deriz tabii ki.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.