Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da herkesi mutlu eden gelişme... BENİTO VE TAİT  KALIYOR 

Samsunspor

Başkanvekili Veysel Bilen, "Biz, gönlünü, kafasını, ruhunu bu takımın başarısı için çalışacak oyuncularla mücadelemize devam edeceğiz. Dün böyleydi, bugün de böyle yarın da böyle olacak. Bizi isteyen varsa sonuna kadar onunla beraberiz" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanvekili Veysel Bilen, takımda ki gelecekleri büyük merak konusu olan Flavien Tati ve Benito Raman hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanvekili Bilen transfer teklifleri gelen ve izin dahilinde görüşmeler gerçekleştiren Benito Raman ve Flevien Tait'in Samsunspor'da kalmayı tercih ettiğini, Nanu Gomes için ise beklemede olduklarını belirterek şunları söyledi; 

BİZİ TERCİH ETTİLER NANU GİDEBİLİR

"Samsunspor çok büyük bir camia. Kimse Samsunspor'dan üstün değil kimse de vazgeçilmez değil. Biz, gönlünü, kafasını, ruhunu bu takımın başarısı için çalışacak oyuncularla mücadelemize devam edeceğiz. Dün böyleydi, bugün de böyle yarın da böyle olacak. Bizi isteyen varsa sonuna kadar onunla beraberiz. İstemiyorsa da ‘Ben çantamı aldım, gidiyorum' yok. Samsunspor'un istediği şartları yerine getirirse alınmayacak oyuncu da yok satılmayacak oyuncu da yok. Nanu, şu anda bizle beraber. Lisansı da çıkartıldı. 5 Eylül'e kadar transfer devam ediyor. Henüz onunla ilgili bize gelen bir talep yok. Bir talep gelirse onu da değerlendiririz. Kalırsa da bizimle bu sezon devam edecek"

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.