Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da ilk hedef 42 puan

Samsunspor

Takımının geçen sezon 43 puanla ligde kaldığını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Alman çalıştırıcısı, "Bu sezona hemen hemen aynı puan ortalaması ligde bırakır. Buradan yola çıkarak bizim gerçekçi önceliğimiz en kısa sürede bizi ligde tutacak 42 puana ulaşmak" dedi.   

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Thomas Reis, hedeflerinin öncelikle kendileri ligde bırakacak puana ulaşmak olduğunu söyledi. Takımının geçen sezon 43 puanla ligde kaldığını ifade eden kırmızı beyazlı ekibin Alman çalıştırıcısı, "Bu sezona hemen hemen aynı puan ortalaması ligde bırakır. Buradan yola çıkarak bizim gerçekçi önceliğimiz en kısa sürede bizi ligde tutacak puana ulaşmak" dedi.   

BURADA OLMAKTAN ÇOK MUTLUYUM 

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, 42 puanın ligde kalmak için yeterli olabileceğini belirterek, "42 puana ulaştıktan sonra belki farklı hedefler hakkında konuşmaya başlayabiliriz" dedi.Alman teknik adam, ilk yurt dışı tecrübesini Samsunspor'da yaşadığını dile getirdi. Samsunspor'da mutlu olduğunu ifade eden Reis, "Başarılı bir sezon geçirmemiz işleri biraz kolaylaştırıyor. Ben de öğrenmeye çalışıyorum. İngilizcemi bile geliştiriyorum. Yeni bir mantaliteye de alışmaya çalışıyorum. Türkiye'de insanlar çok cana yakın, bana çok iyi davranıyorlar ve beni çok iyi hissettiriyorlar" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.