Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da kritik haftalar öncesinde şanssızlıklar yaşanıyor... EKSİKLER ÇOĞALIYOR 

Samsunspor

Samsunspor'da sakat sayısı her geçen gün artıyor. Kırmızı beyazlı ekipte sakatlık sayısı 5'e yükseldi. Gaziantep Futbol Kulübü maçı öncesi ısınma bölümünde sakatlanan Alim Öztürk ile birlikte Bola, Fofana, Emre Kılınç ve Benasser'in sakatlıkları camiada moralleri bozuyor. 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'de iyi bir çıkış yakalayan Samsunspor'da sakat sayısı her geçen gün artıyor. Kırmızı beyazlı ekipte sakatlık sayısı 5'e yükseldi. Gaziantep Futbol Kulübü maçı öncesi ısınma bölümünde sakatlanan Alim Öztürk ile birlikte Bola, Fofana, Emre Kılınç ve Benasser'in sakatlıkları camiada moralleri bozuyor. Sağlık ekibinin sakat oyuncularını bir an evvel sahalara döndürmek için yoğun mesai harcıyor. Bu oyuncularla ilgili son gelişmelerin önümüzde ki günlerde kamuoyunu bilgilendirme yapılacağı açıklandı. 

ŞOK ÜSTÜNE ŞOK 

Alman teknik direktör Markus Gisdol'de yaşanan art arda sakatlıklardan dolayı son derece rahatsız. Gaziantep maçı sonrası deneyimli teknik adam eksiklerle ilgili şunları söyledi;  Bugün üstesinden gelmemiz gereken çok fazla problemle uğraştık. Sonuçta buraya ilk 11’de oynayabilen 6 oyuncudan yoksun geldik. Fofana, Emre, Bennasser, Ntcham, Bola. Alim’de hemen maçtan önceki ısınmada bir sakatlığı olduğunu söyledi. Soner'le değişiklik yapmak zorunda kaldık. Tabi 6 oyuncudan yoksun olduğumuz için biraz zorluk yaşadık diyebilirim ama takımım çok iyi bir oyun çıkardı ve takım olarak çok iyi bir oyun sergilediğimizi düşünüyorum".

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.