Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da Raman krizi

Samsunspor

Samsunspor'un geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde RSC Anderlecht ekibinden kadrosuna kattığı 29 yaşındaki Benito Dirk Raman izinsiz olarak takımın Kayseri de yaptığı ikinci etap hazırlıklarına katılmadı. Yönetimin bu oyuncuyla ilgili vereceği karar büyük merak konusu. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da geçtiğimiz sezon ara transfer döneminde teknik direktör Markus Gisdol'ün listesinde ilk sırada bulunan ve RSC Anderlecht ekibinden transfer edilen 29 yaşındaki Benito Dirk Raman krizi yaşanıyor. Belçikalı forvet, Kayseri kampının ikinci etabına katılmadı ve kulüp arayışına girdi.

GEÇEN SEZON 1 ASİST YAPTI

Samsunspor ile 2,5 yıllık sözleşme imzalayan Raman, daha önce Schalke, Düsseldorf ve Standard Liège gibi önemli kulüplerde forma giymişti. Samsunspor formasıyla çıktığı 11 maçta toplam 435 dakika sahada kalan Raman, 1 asist yaparken gol atma başarısı gösteremedi.

KULÜPTEN AÇIKLAMA YOK

Geçen sezon beklentileri karşılayamayıp hayal kırıklığı yaşatan Raman’ın ayrılması hakkında kulüp yetkilileri resmi bir açıklama yapmadı. Transfer yasağı nedeniyle tüm oyuncuları kadrosunda tutmak isteyen Samsunspor'da yönetimin uzun lig maratonunda forvet hattında sıkıntı düşmemek için ne yapacağı merak konusu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.