Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'da Tait sahne alıyor: Kırmızı beyazlı ekibin yıldız orta sahası, Hatay deplasmanında sahaya çıkıyor ...

Samsunspor

Teknik direktörün henüz ilk 11'de düşünüp düşünmediği bilinmese de deneyimli oyuncunun maçın sonradan oyuna girmesi bekleniyor. Tait'in Samsunspor'daki geleceği ve bu sezonki performansı futbolseverler tarafından merakla bekleniyor.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Flavien Tait'in takımdaki geleceği büyük merak konusu. Başkanvekili Veysel Bilen'in 'Tait takımda kalacak' açıklamasının ardından gözler pazar akşamı deplasmanda oynanacak Hatayspor karşılaşmasına çevrildi. Fransız orta sahanın bu maçta 18 kişilik maç kadrosunda yer alıp almayacağı spor kamuoyu tarafından merak edilirken; kulübe yakın kaynaklardan edilen bilgilere göre teknik direktör Thomas Reis'in Tait'i Hatay'da sahaya süreceği yönünde. 

İYİ BİR OYUNCU

Teknik direktörün henüz ilk 11'de düşünüp düşünmediği bilinmese de deneyimli oyuncunun maçın sonradan oyuna girmesi bekleniyor. Tait'in Samsunspor'daki geleceği ve bu sezonki performansı futbolseverler tarafından merakla bekleniyor. Geçmişte gösterdiği başarılı performansla taraftarların gönlünde taht kuran Fransız futbolcunun, takımına önemli katkıları olacağı düşünülüyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.