Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

SAMSUNSPOR'DA BENİTO RAMAN GERİ DÖNDÜ

Samsunspor

Yaşadığı ailevi sorunlardan dolayı takımdan ayrılacağı konuşulan tecrübeli forvetin, Gaziantep FK hazırlıklarında takımla birlikte yer alması camiada yüzleri güldürdü.

Samsunspor Haber - Samsunspor'da geleceği merak konusu olan Benito Raman, uzun bir aradan sonra takımla birlikte çalışmalara başladı. Yaşadığı ailevi sorunlardan dolayı takımdan ayrılacağı konuşulan tecrübeli forvetin, Gaziantep FK hazırlıklarında takımla birlikte yer alması camiada yüzleri güldürdü. Ülkesine dönmek istediği bilinen Benito ile yapılan görüşmeler olumlu sonuçlandı ve tecrübeli futbolcunun bundan sonra takımın başarısı için ter dökeceği ifade edildi. 

REİS KONUŞTU

Benito Raman'ın takımla katıldığı ilk antrenmanda son derece istekli ve hırslı görüntüsü teknik ekibin de büyük beğenisini kazandı. Teknik direktör Thomas Reis, Benito ile özel yaptığı görüşme sonrasında hafta sonu oynanacak Gaziantep Futbol Kulübü deplasmanında büyük olasılıkla maç kadrosunda yer alması bekleniyor. Bakalım tecrübeli forvetin, bundan sonra ki performansından nasıl bir gelişme yaşanacak. Spor kamuoyu Benito Raman'ı yakın takibe aldı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.