Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'dan KOMBİNELERE İNDİRİM MÜJDESİ 

Samsunspor

Samsunspor, 2024-2025 sezonunda iç saha maçları için kombine bilet fiyatlarını güncelledi. Öğrenci, engelli ve kadın taraftarlara yüzde 20 indirim fırsatı var.

Samsunspor Haber - Samsunspor, 2024-2025 sezonunda iç sahadaki kalan 14 maç için kombine bilet fiyatlarında güncellemeye giderek taraftarlarına daha avantajlı seçenekler sunmaya başladı. Bugün (4 Ekim) itibarıyla satışa sunulan yeni kombine biletler, Samsunspor’un taraftarları için cazip fiyatlarla yeniden düzenlendi. Önceki kombine fiyatlarıyla karşılaştırıldığında, yeni fiyatların oldukça uygun olduğu görülüyor.

HAYDİ SAMSUN 

VIP ve Batı Alt tribünleri: Daha önce 18 bin TL olan fiyat, güncel olarak 14 bin 500 TL’ye düşürüldü. Kale arkası tribünler: 3 bin TL’den 2 bin 400 TL’ye düşürüldü. Samsunspor, öğrenci, engelli ve kadın taraftarlar için gişe satışlarında %20 oranında indirim uygulayacağını duyurdu. Bu indirimle birlikte, tribünlerde yer almak isteyen taraftarlar için fiyatlar daha ulaşılabilir hale geliyor. Öğrenciler ve diğer indirim grupları, bütçelerine uygun fiyatlarla kombine bilet sahibi olma fırsatını elde edecekler. 

Kombine Fiyatları Detayları
------------------------------------
- Kategori (VIP): 
Önceki fiyat 18 bin TL, yeni fiyat 14 bin 500 TL.

- Kategori (Batı Alt): 
Önceki fiyat 18 bin TL, yeni fiyat 14 bin 500 TL.

- Kategori (Batı Alt-Üst): 
Önceki fiyat 14 bin TL, yeni fiyat 11 bin 250 TL.

- Kategori (Doğu Alt): 
Önceki fiyat 9 bin TL, yeni fiyat 7 bin 250 TL.

- Kategori (Doğu Alt-Üst): 
Önceki fiyat 6 bin TL, yeni fiyat 4 bin 750 TL.

- Kategori (Kale Arkası): 
Önceki fiyat 3 bin TL, yeni fiyat 2 bin 400 TL.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.