Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

SAMSUNSPOR'DA TERRİER İDDİASI 

Samsunspor

Samsunspor, 2026 sonuna kadar sözleşmesi olan Terrier için kiralama teklifi yaptı. Cevap bekliyor. Fenerbahçe ve diğer takımların bir teklif yapıp yapmayacağı net değil.

Samsunspor Haber - Samsunspor'dan sürpriz transfer hamlesi. Transfer tahtasının açılma ihtimalini değerlendiren ve bu doğrultuda oyuncu arayışlarını sürdüren kırmızı beyazlı ekibin, Rennes'in yıldız oyuncusu Martin Terrier için Fransız kulübüne teklif yaptığı iddia edildi. Fotospor'un haberine göre; Rennes uzun süreli sakatlığının ardından bir türlü eski formunu yakalayamayan Martin Terrier'i Süper Lig'de pek çok kulübe önerdi. Samsunspor teklif yaptı. Beşiktaş teklifi sakatlık geçmişi nedeniyle reddetti. Fenerbahçe'nin cevabı bekleniyor.

KİRALAMA TEKLİFİ

Fransa Ligi takımlarından Rennes, uzun süreli sakatlığının ardından bir türlü eski formunu yakalayamayan Martin Terrier'i Süper Lig kulüplerine önerdi.Sol kanat oyuncusu için Samsunspor ilk teklifi yapan takım oldu. Beşiktaş teşekkür etti. Teklifi reddetti. Fenerbahçe'nin teklif yapıp yapmayacağı belli değil. Geçen sezon Fransa Ligi'nde hayal kırıklığı yaşayan Rennes kadroda yenilenmeye gidiyor...

SAKATLIKTAN YENİ ÇIKTI

Bu kapsamda yaşadığı diz çapraz bağ sakatlığı yüzünden 7.5 ay sahalardan uzak kaldığı için eski formunu yakalayamayan Martien Terrier, Fenerbahçe ve Samsunspor dahil Süper Lig'de bir kaç takıma teklif edildi. Yaz tatili dönüşü Rennes yönetimiyle bir görüşme yapan Terrier'in menajeri Paul Schianchi oyuncusu Gaetan Laura için geldiği İstanbul'da Samsunspor'a Terrier'i de önerdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.