Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor-Göztepe maçına 1 gün kaldı... NE KADAR BİLET SATILDI 

Samsunspor

Maça 1 gün kala satışa sunulan toplam 32 bin 156 adet biletten 15 binden fazlası satıldı.  Ev sahibi Samsunspor’a 30 bin 548 adet bilet ayrılırken, deplasman ekibi Göztepe’ye ise 1608 adet bilet tahsis edildi. 

Samsunspor Haber - Sezona iyi başlangıç yapan Samsunspor, kendisi gibi ligde geçen 6 maçlık periyotta aldığı başarılı saha sonuçlarıyla dikkat çeken Göztepe arasında ki müsabaka bir anda ülke gündemine oturdu. Kırmızı beyazlı taraftarlar, bu önemli ve kritik müsabaka için hazırlıklarını eksiksiz tamamlarken; maçın başlamasına 1 gün kala satışa sunulan toplam 32 bin 156 adet biletten 15 binden fazlası satıldı.  Ev sahibi Samsunspor’a 30 bin 548 adet bilet ayrılırken, deplasman ekibi Göztepe’ye ise 1608 adet bilet tahsis edildi. 

GERİ SAYIM BAŞLADI

Samsunspor taraftarları şu ana kadar 15 bine yakın bilet satın alırken, Göztepe taraftarları da bine yakın bilet satın aldı. Öte yandan Samsunspor biletlerinin öğrencilere ücretsiz, kadın ve engellilere ise indirimli olması nedeniyle maç saatine kadar tüm biletlerin satılacağı öngörülüyor. 19 Mayıs Stadyumu’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmada Hakem Mehmet Türkmen düdük çalacak. Türkmen’in yardımcılıklarını İbrahim Çağlar Uyarcan ve Deniz Caner Özaral yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi görevini ise Feridun Daldaş üstlenecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.