Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor istedi o Bodrumspor'a imza atıyor

Samsunspor

Bodrum FK bir transferi daha bitirmek üzere. Yeşil-beyazlılar, Galatasaray'da kadroda düşünülmeyen Taylan Antalyalı'ya teklif götürdü. Samsunspor'la anlaşma noktasına gelen 29 yaşındaki orta saha, Ege ekibinin teklifi sonrası düşünmek için süre istedi.

Samsunspor Haber - Süper Lig'de ilk kez yer alacağı yeni sezon öncesi Düzce Topuk Yaylası'ndaki kamp çalışmalarını sürdüren Sipay Bodrum FK, Taylan Antalyalı ile ilgileniyor. Galatasaray'da istenmeyen adam ilan edilen Taylan'a Muğla ekibiyle birlikte Süper Lig takımlarından büyük ilgi var. Deneyimli futbolcunun geçen sezon kiralık olarak oynadığı Samsunspor ve Çaykur Rizespor'un ardından Ege temsilcisinin de 29 yaşındaki orta sahaya teklif götürdüğü öğrenildi.

BODRUMSPOR'UN TEKLİFİNİ DÜŞÜNÜYOR

Samsun'la anlaşma noktasına gelen Antalyalı'nın, Bodrum FK'dan gelen teklifin ardından düşünmek için süre istediği öğrenildi. Samsunspor'da geçen sezon 26 maçta süre bulan deneyimli futbolcu, 2 gol attı ve 1 asist yaptı. Fatih Terim döneminde sarı-kırmızılı takımın ilk 11 oyuncusu olan tecrübeli orta saha, yavaş yavaş gözden düşmüştü. Taylan Antalyalı'nın Galatasaray ile mevcut sözleşmesi 2026 yılına kadar devam ediyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.