Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor sezonu kaçıncı tamamlar? İşte Başkan Yıldırım'ın tahmini ...

Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, bu sezon Süper Lig'deki hedefleriyle ilgili yaptığı açıklamada, "Lige puan ve puanlarla başlamak çok önemli. Samsunspor inanıyorum bu seneyi orta sıralarda bitirecek. Hedefimiz 8 ila 13. sıra arası" dedi.

Samsunspor Haber - Türkiye Futbol Federasyonu ve Yayıncı Kuruluş beIN Media Group arasında Trendyol Süper Lig, Trendyol 1. Lig Yayın İhalesi imza töreni, Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Riva Orhan Saka Konferans Salonu’nda yapıldı. Törenin ardından basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, "Artık yavaş yavaş lige hazırlanıyor. Samsunspor’un alt ligdeyken kötü niyetli futbolcuların yaptırdığı hatalar oldu. Mecburi ayrılıklar oluştu. FIFA da bizim yaptığımız tek taraflı fesihlerden dolayı son Novikovas olayında her ne kadar tek taraflı kulübü terk etse de bizi suçlu buldu" dedi. 

4-5 HAFTA SÜRE İSTEDİ

'Samsunspor, şu an FIFA’da dosyası olmayan, borcu olmayan tek kulüp. Bunun için inanılmaz savaşlar verdim' diyerek sözlerine devam eden Başkan Yıldırım, "Biz takıma güveniyoruz. Geçen sene ikinci yarıyı 7. sıralarda bitiren bir takım. Samunspor’da bir aidiyet başladı. Bunlar meyvesini 4., 5. haftadan sonra göreceğiz. İnanılmaz bir performans göstereceğini görüyorum. İlk maçı evimizde Beşiktaş ile oynayacağız. Lige puan ve puanlarla başlamak çok önemli. Samsunspor inanıyorum bu seneyi orta sıralarda bitirecek. Hedefimiz 8 ila 13. arası" cümlelerine yer verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.