Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor taraftarının CARLO HOLSE SEVGİSİ

Samsunspor

Kırmızı beyazlı bir taraftar, Rams Başakşehir maçında tribünde Danimarkalı yıldızı Carlo Holse posteri açtı. Samsunspor'a geldiği andan itibaren futbolu ve beyefendi kişiliğiyle herkesin büyük sevgisini kazanan Holse, maç sonunda tribünlerin kendisine olan ilgisini karşılıksız bırakmadı. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'un Danimarkalı yıldızı Carlo Holse, kısa sürede taraftarın sevgilisi olmayı başardı. Kırmızı beyazlı ekibe imza atatığı ilk andan itibaren sürekli artan performansı ve beyefendi kimliğiyle taraflı tarafsız herkesin büyük beğenisi kazanan Danimarkalı kanat oyuncusu dün akşam oynanan Rams Başakşehir maçında da yine 90 dakika boyunca sahada basmadık yer bırakmadı. 

KALİTELİ BİR İSİM

Rams Başakşehir maçında net iki üç pozisyondan faydalanamayan yıldız oyuncu, buna rağmen tribünlerin büyük alkışını topladı. Maç sonunda yine futbolseverlerin sahip çıktığı Holse tribünlerin kendisine olan sevgisini karşılıksız bırakmadı. Kaçırdığı iki net gol fırsatına rağmen Samsunspor taraftarı, Holse'ye moral verdi. Tribünlerden adının tezahüratları yapılarak desteklenen Danimarkalı oyuncu, şanssız bir maç geçirmenin üzüntüsünü yaşadı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.