Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor teknik direktörü Thomas Reis Benito Raman için neler söyledi ?

Samsunspor

Samsunspor Teknik direktörü Thomas Reis, bugün yaptığı basın toplantısında Benito Raman ve Nanu Gomes hakkında kendisine gelen sorular hakkında açıklamada bulundu.

Samsunspor Haber - Samsunspor Teknik direktörü Thomas Reis, bugün yaptığı basın toplantısında Benito Raman ve Nanu Gomes hakkında kendisine gelen sorular için şunları söyledi; Lisansı çıkartılmayan Benito Raman ve Nanu Gomes sorusuna cevap veren Reis, şunları söyledi:
“Şu an kadroda olmayacak olan ya da lisanslı çıkmamış olan oyuncularla alakalı çok fazla konuşmak istemiyorum. Oynayan oyuncularla alakalı konuşmak istiyorum. Çünkü Beşiktaş'a karşı oynayacağız ve önemli bir maça çıkacağız. Benito Raman hakkında sadece şunu söyleyebilirim. Sakatlığı sebebiyle çok fazla antrenman kaçırdı. Onun biraz daha antrenman yapmasını istiyorum.”

TRANSFER YASAĞINI SORUN ETMİYORUZ

Takımın 1 sezon boyunca transfer yapamayacak olmasını değerlendiren Thomas Reis, “Transfer yasağımızın olması sebebiyle zor bir durumda olduğumuzu söyleyebilirim ama ben bunu bir bahane olarak da kabul etmiyorum açıkçası. Bu sebepten dolayı birinci hedefimiz kesinlikle Süper Lig'de kalmak. Bunu Beşiktaş maçı ile başlayacak olan serüvende en iyi performansı her maç göstererek bunu elde edeceğimizi düşünüyorum. Genç oyuncularımızın biraz zamana ihtiyacı olduğu düşüncesindeyim. Tabi bize katıldıkları ilk günden itibaren de çok iyi antrenmanlar yaptılar. Çok iyi bir şekilde performans gösterdiler. Bazı oyuncuların bazılarından daha iyi olduğunu gözlemlemiştik. Ama kesinlikle gelecek anlamda Samsunspor için önemli oyuncular olduğu düşüncesindeyim. Bu sene onlar için ligde oynamak için güzel bir fırsat olacak. Umarım birkaç hafta sonra bize katılır ve lig serüvenimizde bize destek olurlar. Onların başarılı olmasını istiyorum. Kulübümüzde zaten onların başarılı olmasını istiyor” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.