Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un Alman hocasından taraftara mesaj var... LİGDE KALMAK  İSTİYORSAK 

Samsunspor

Hatayspor'u deplasmanda 3-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Samsunspor'da teknik direktör Thomas Reis, milli ara sonrası Konyaspor'u konuk edecekleri maç öncesi taraftarlarına çağrı da bulundu. 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Thomas Reis, en büyük hedeflerinin ligde kalabilmek olduğunu söyledi. Atakaş Hatayspor deplasmanında kazanrılan kritik galibiyet sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Reis, "Ligde kalma hedefimizi tutturabilmemiz için ligin başında çok puan almamız gerekiyor. Bu süreci iyi geçirerek ara sonrası taraftarımız önünde çok güzel performans göstermek istiyoruz. Umarım taraftarlarımız sahamızda oynayacağımız maçta bizleri yalnız bırakmayacak. 

DOLU TRİBÜN ÇOK ÖNEMLİ 

Çünkü takım olarak elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor ve savaşıyoruz. Çok fazla çalışıyoruz. Mental anlamda çok iyi performans gösteriyoruz. Taraftarlarımızı tribünde görmeyi çok istiyoruz." Milli arada idmanlara devam edecek kırmızı beyazlı ekipte teknik direktör Reis, oyuncularına 3 günlük bir izin verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.