Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un  KAMP PROGRAMI BELLİ OLDU

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, 1 Temmuz tarihinde Samsun'da bir araya gelecek. Nuri Asan Tesisleri'nde bir haftalık çalışma temposunun ardından 6 - 16 Temmuz tarihleri arasında ikinci etap hazırlık kamp dönemi için Kayseri'ye gidecek kırmızı beyazlı ekibi, bura da yüksek tempolu bir antrenman programı bekliyor olacak. 

Samsunspor Haber - Yıllar sonra yükseldiği Süper Lig'de kalmayı başaran Samsnuspor'da yeni sezon öncesi hazırlık kamp programı da belli oldu. Kırmızı beyazlılar, 1 Temmuz tarihinde Samsun'da bir araya gelecek. Nuri Asan Tesisleri'nde bir haftalık çalışma temposunun ardından 6 - 16 Temmuz tarihleri arasında ikinci etap hazırlık kamp dönemi için Kayseri'ye gidecek kırmızı beyazlı ekibi, bura da yüksek tempolu bir antrenman programı bekliyor olacak. 

ZORLU BİR SÜREÇ 

Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, sorunsuz ve verimli bir kamp dönemi geçirip yeni sezona eksiksiz olarak başlamayı istediklerini dile getirdi. Kırmızı beyazlı ekibin Başkan Vekili Bilen, "İç transferde hareketli günler yaşıyoruz. Futbol direktörümüz Fuat Çapa, sözleşmesi sona eren ve takımda kalmalarını istediğimiz isimlerle görüşmelerini sürdürüyor. Bu görüşmelerden en kısa sürede sonuç alacağız" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.