Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un on numarası Olivier Ntcham, sezona bomba gibi başladı... 10 NUMARA NTCHAM 

Samsunspor

Sezona bomba gibi başlayan kırmızı beyazlı ekibin 10 numarası Olivier Ntcham, ilk iki maçta sergilediği performansla umut veriyor. Tecrübeli orta saha, G.Antep deplasmanında galibiyette önemli rol oynadı. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Olivier Ntcham sezona bomba gibi bir başlangıç yaptı. Daha hazırlık kamp döneminde performansıyla dikkatleri üzerine çeken tecrübeli orta saha, ilk iki maçta teknik direktör Thomas Reis'i performansıyla kendisine hayran bıraktı. İki maçta da ilk 11 de şans bulan kırmızı beyazlı futbolcu, takımını bir maestro gibi yönetirken; alınan galibiyette önemli bir rol üstlendi. 

GALİBİYET BİZİM HAKKIMIZDI

Samsunspor'un Kamerunlu 10 numarası Olivier Ntcham, Gaziantep FK maçında çok istekli bir futbol oynadıklarını söyledi. Ntcham, “Öncelikle aldığımız galibiyetten dolayı çok mutlu olduğumuzu belirtmek istiyorum. Takım olarak çok iyi oynadık. Galibiyeti hak ettiğimizi düşünüyorum” dedi. İlk yarıda çektiği sert şutla ilgili soruya ise Ntcham, “Bu tür şutlar bizim antrenmanlarda çalıştığımız şutlar. Bu da bizim planımızın bir parçası, umarım bundan sonraki maçlarda böyle goller atma imkanım olur” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.