Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un önlenemez yükselişi

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yaparak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hem futbolu hem de mücadeleci kimligiyle beğeni kazanan Samsunspor, son 5 karşılaşmasında fileleri 6 kez havalandırırken, kalesinde sadece 3 gol gördü.

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lige Samsunspor damgasını vuruyor. Kırmızı beyazlılar, yeni sezona bomba gibi bir başlangıç yaparak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hem futbolu hem de mücadeleci kimligiyle beğeni kazanan Samsunspor, son 5 karşılaşmasında fileleri 6 kez havalandırırken, kalesinde sadece 3 gol gördü. Bu etkileyici istatistiklerin yanı sıra, 9 puan toplamayı da başaran kırmızı beyazlılar, taraftarlarına unutulmaz anlar yaşatıyor.

ENGELEYEMEZLER

Sezona Beşiktaş yenilgisiyle başlayan kırmızı beyazlılar, sahasında mükemmel bir oyun sergilemesine rağmen sahadan 2 farklı mağlup ayrılmıştı. Ancak sonra üst üste oynadığı iki deplasman maçında önce Gaziantepspor'u 1-0 sonrasın da ise Hatayspor'u 3-0 gibi skorlarla deviren kırmızı beyazlılar, Samsun'a namağlup olarak gelen Rams Başakşehir takımını yerle bir etti. Akıllı bir oyun ve yüksek mücadele gücüyle rakibini 2-0 gibi net bir skorla İstanbul'a eli boş yollayan Samsunspor, puan durumunda da yükselişini sürdürdü. 

MÜCADELE TAKTİR TOPLUYOR

Samsunspor'un bu performansı, gelecek adına umutları artırıyor. Kırmızı-beyazlı ekibin bu istikrarı koruması halinde, sezon sonunda çok daha iyi yerlerde olacağını gösteriyor. Samsunspor'un bu başarısı, taraftarları tarafından büyük bir coşkuyla karşılandı. Kırmızı-beyazlı ekibin bu performansı, taraftarların yüzünü güldürdü ve yeni sezon için umutları tazeledi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.