Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un parlayan yıldızı Soner Aydoğdu'dan Thomas Reis yorumu

Samsunspor

Soner Aydoğdu, "Geçen sene başka bir hocamız vardı. Bu sene bambaşka bir oyun var. Markus Gisdol’un topla ilişkileri çok fazla iyi değildi. Yani topsuz oyuna daha çok önem veriyordu. Bu sezon ise Thomas Reis hocamız topla ilişkileri daha çok seviyor ve topun bizde kalmasını istiyor" dedi.

Samsunspor Haber - Geçen sezon Teknik Direktör Markus Gisdol'un topsuz oyuna daha çok önem verdiğini, bu sezonki ise Thomas Reis’in ise topa hakim olarak oynattığını söyleyen Soner Aydoğdu, "Futbol böyle bir olay. Birileri geliyor, birileri gidiyor. Birileri de birilerini unutturabiliyor. Geçen sene başka bir hocamız vardı. Bu sene bambaşka bir oyun var. Markus Gisdol’un topla ilişkileri çok fazla iyi değildi. Yani topsuz oyuna daha çok önem veriyordu. Bu sezon ise Thomas Reis hocamız topla ilişkileri daha çok seviyor ve topun bizde kalmasını istiyor. Böyle olunca da tapa hükmeden yetenekli oyuncular ön plana çıkıyor. Biz de futbolcular olarak hocamızın isteklerini sahada en iyi şekilde uygulamak istiyoruz" açıklamasında bulundu.

YASAĞI AVANTAJA ÇEVİRDİK 

Kırmızı beyazlı ekibin başarılı orta sahası Soner Aydoğdu, Samsunspor'a FIFA tarafından verilen 2 dönemlik transfer yasağına da değindi. "Transfer yasağının geleceğini biliyorduk ve bu bizi birbirimize daha çok bağladı. Transfer açık olsaydı birçok oyuncu değişikliği olabilirdi. Ancak biz içerideki yapıda kimin ne vereceğini çok iyi biliyoruz. Bu durumu avantaja çevirdik," dedi. Takım içinde güçlü bir aidiyet duygusu olduğunu ve herkesin birbirine sahip çıktığını ifade eden Soner, bu uyumun sahadaki başarıya da yansıdığını belirtti. Soner Aydoğdu, bu sezon sadece 53 dakika süre almasına rağmen Süper Lig’de 2 gol ve 1 asistlik katkı verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.