Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor'un yeni sezon hücumcuları belli oldu... İŞTE  FORVET  HATTI 

Samsunspor

Samsunspor'un yeni sezonda forvet hattı Marius Mouandilmadji, Ahmet Sağat ve Landry Dimata üçlüsünden oluşacak. Teknik direktör Thomas Reis, geçen sezonu Çorumspor'da kiralık olarak tamamlayan Ahmet Sağat'ın takımda kalmasını istedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da yeni sezon planlaması adım adım netleşiyor. FIFA tarafından iki dönem transfer yasağının onanmasının ardından kırmızı beyazlı ekipte yeni bir kadro yapılanmasının ilk adımı atıldı. Herkesin merak ettiği forvet hattının hangi isimlerden oluşacağı sorusu bugün itibariyle cevabını buldu. Teknik direktör Thomas Reis, geçen sezon Çorumspor FK da sezonu tamamlayan Ahmet Sağat'ın takımda kalmasını isterken; takımın birinci forvet seçeneği Marius Mouandilmadji olacak. 

REİS'İN İŞİ ZOR 

Deneyimli Afrikalı oyuncu, Samsunspor'un önemli gücü olarak öne çıkacak. Yedek kulübede ise Ahmet Sağat ve Landry Nany Dimata'nın yer alması bekleniyor. İki oyuncu, ihtiyaç halinde Marius Mouandilmadji'nin yerine görev yapacak. Samsunspor, transfer yasağına rağmen genç ve tecrübeli futbolcularla güçlü bir forvet hattı kurmayı hedefliyor. Teknik direktör Reis'in diğer bölgeler üzerinde de çalışmalarını büyük bir titizlik içerisinde sürdürdüğü ifade edildi. Samsunspor, 1 Temmuz itibariyle yeni sezon hazırlıklarına başlayacak.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.