Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor evinde çok farklı 

Samsunspor

Kırmızı beyazlılar, Fenerbahçe ile toplamda 68 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Samsunspor, Fenerbahçe'ye karşı özellikle iç sahada daha başarılı bir grafik sergiliyor. 

Samsunspor Haber- Trendyol Süper Lig'in 9. haftasında Samsunspor, Fenerbahçe'yi evinde ağırlayacak. Karadeniz ekibi, bugüne kadar Fenerbahçe ile ligde toplamda 68 kez karşı karşıya geldi. Bu maçlarda Samsunspor, Fenerbahçe'ye karşı iç sahada daha başarılı bir grafik sergiledi. Kırmızı beyazlılar, Fenerbahçe ile iç sahada 34 kez mücadele etti ve bu maçlardan 11 galibiyet çıkardı. 

RAKAMLAR NE DİYOR

8 karşılaşmada beraberlikle yetinen Samsunspor, 15 kez sahadan mağlup ayrıldı. Samsunspor, bu maçlarda Fenerbahçe'ye karşı toplam 41 gol atarken, kalesinde 50 gol gördü. İç saha performansı, Fenerbahçe'ye karşı alınan galibiyetlerde önemli bir faktör olarak öne çıkıyor. Kırmızı beyazlılar, deplasmanda ise Fenerbahçe karşısında zorlanıyor. 

DIŞ SAHADA ZORLANIYOR

Rakibiyle dış sahada 34 kez karşılaşan Samsunspor, bu maçlardan yalnızca 2 galibiyetle ayrıldı. 8 maç beraberlikle sonuçlanırken, 24 maç Fenerbahçe galibiyetiyle tamamlandı. Samsunspor, deplasman maçlarında Fenerbahçe'ye 19 gol atarken, 65 gol yedi. Toplamda 68 kez karşılaşan iki takım arasında genel galibiyet sayılarında Fenerbahçe üstün durumda. Samsunspor'un 13 galibiyetine karşılık Fenerbahçe 39 galibiyet elde etti. 16 maç ise beraberlikle sonuçlandı. Samsunspor, bu mücadelelerde 60 gol atarken, Fenerbahçe 115 golle cevap verdi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.