Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Samsunspor transferinden vazgeçti! Fenerbahçe balıklama üzerine atladı...

Samsunspor

Samsunspor sezon başında Ayoub El Kaabi ile anlaştı. Ancak daha sonra Faslı oyuncu Olympiakos'un teklifini değerlendirdi. Yunanistan'ın yolunu tuttu.

Samsunspor Haber - Takımın başına Jose Mourinho’yu getiren Fenerbahçe’de transfer çalışmaları sürüyor… Sarı-lacivertlilerin Galatasaray'a giden Michy Batshuayi'nin yerine Olympiakos'ta forma giyen Ayoub El Kaabi ile anlaştığı iddia ediliyor. Kaabi'nin dikkat çekici bir Süper Lig geçmişi var. Olympiakos'un UEFA Konferans Ligi'ni kazanmasında önemli pay sahibi olan Ayoub El Kaabi için Fenerbahçe iddiası, Faslı oyuncunun Türkiye geçmişini akıllara getirdi.

GEÇEN SEZON SAMSUNSPOR'LA ANLAŞTI

Samsunspor sezon başında Ayoub El Kaabi ile anlaştı. Ancak daha sonra Faslı oyuncu Olympiakos'un teklifini değerlendirdi. Yunanistan'ın yolunu tuttu. İşin ilginci 2022-23 sezonun başında El Kaabi'yi, Acun Ilıca'nın sahibi olduğu Hull City istiyordu. Volkan Demirel araya girdi. Faslı oyuncuyu ikna etti.

KATAR'DA OLMADI

Deprem felaketinin olduğu dönemde 2022-23 sezonun devre arasında Konyaspor'un kapısında döndü. Geçen sezon karşılıklı anlaşma karşılığında Hatayspor'dan ayrıldı. Katar'ın Al-Sadd takımına gitti. Ardından Yunanistan'ın Olympiakos takımına geçti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.