Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Slovak stoper, antrenmanlarda ki mücadeleci yönüyle dikkat çekiyor... Samsunspor'un SAVUNMA BAKANI 

Samsunspor

Sakatlığının ardından yeni yeni form tutan Lubomir Satka, antrenmanlarda ki mücadeleci yönü dikkat çekti. Teknik direktör Thomas Reis'in de üzerine titrediği Slovak stoper, muhteşem bir geri dönüşe hazır. 

Samsunspor Haber - Samsunspor savunmasının önemli isimlerinden Lubomir Satka, yeni sezona bomba gibi bir giriş yapacak. Geçen sezonun son haftalarına doğru yaşadığı ciddi sakatlık sebebiyle ligi erken bitiren Slovak yıldız, iyileşmesinin ardından antrenmanlarda sergilediği mücadeleci ve istekli görüntüsüyle takım içinde moralleri yükseltiyor. Teknik direktör Thomas Reis'in de üzerine titrediği başarılı savunmacı, başarılı performansıyla başlayacak zorlu sezon öncesi umut vermeye devam ediyor. 

BURADA MUTLUYUM

Geçen sezon attığı kritik goller ve savunmada ki başarılı görüntüsüyle herkesin dikkatini çekmeyi başaran Lubomir Satka'ya transferler teklifleri de art arda gelmeye devam ediyor. Ancak Başkan Yüksel Yıldırım'ın transfer yasağı nedeniyle teklif gelen hiç bir oyuncusunun takımdan ayrılmasına müsade etmeyeceklerini açıklamıştı. Başarılı savunmacı da Samsunspor'da mutlu olduğunu ve kırmızı beyazlı formayı uzun yıllar giymek istediğini ifade etti.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.