Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

SÜPER SAMSUN

Samsunspor

Sezona süper bir başlangıç yaparak 8 hafta sonunda puan durumunda Galatasaray'ın ardından 18 puanla ikinci sıraya yerleşen kırmızı beyazlı ekibin son kurbanı Adana Demirspor oldu. 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'de herkes Samsunspor'un başarısını konuşuyor. Sezona süper bir başlangıç yaparak 8 hafta sonunda puan durumunda Galatasaray'ın ardından 18 puanla ikinci sıraya yerleşen kırmızı beyazlı ekibin son kurbanı Adana Demirspor oldu. Samsunspor, hakemin tüm taraflı kararlarına rağmen 1-0 geriden gelerek müsabakadan 3-1 galip ayrılan kırmızı beyazlılar, bu sezon ki performansı ve istatistiğiyle rakiplerine adeta göz dağı vermeye devam ediyor. 

ÖZGÜVENİ YERİNDE 

Milli araya moralli ve özgüveni yüksek olarak giren Samsunspor'da gözler ligde 20 Ekim Pazar akşamı oynanacak Fenerbahçe maçına çevrildi. Teknik direktör Thomas Reis, oyuncularına dinlenmeleri için 3 günlük bir izin verdi. Tatil sonrası çalışmalarına kaldığı yerden devam edecek kırmızı beyazlı ekipte, yüzler gülüyor. Alman teknik adam maç sonunda yaptığı açıklamada şu ifadelere yer vermişti;  Evet, 18 puandayız ama bu yeterli değil. Süper Lig’de kalmak için bu şekilde devam etmemiz gerekiyor. Galibiyetimizi taraftarımıza armağan ediyoruz”.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.