Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teknik direktör Markus Gisdol'un ayrılması durumunda B planı hazır... Başkan Yıldırım'ın LİSTESİ HAZIR 

Samsunspor

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Markus Gisdol'un takımdan ayrılması durumunda teknik direktörlük koltuğuna oturacak 4 ismin belirlendiğini açıkladı. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Markus Gisdol'un takımdan ayrılması durumunda teknik direktörlük koltuğuna oturacak 4 ismin belirlendiğini açıkladı. Kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım herkesin merak ettiği teknik direktör konusunda şu açıklamaları yaptı;  Markus hocamıza daha önce bu takımı ligde tuttuğun sürece biz senle devam edeceğiz dedik. Hoca da, 'Önce takımın ligde kalmasını garanti edeyim, ondan sonra kararımı size söyleyeceğim' dedi. Beşiktaş maçı sonrası oturup konuşacaktık. Ama hoca erteledi. Menajeri buradaydı Fuat Çapa ile görüştü. Hocamız pek yanaşmadı konuşmaya. 

KONUŞALIM İSTEDİK AMA 

En son bu maç öncesi oturup konuşalım dedik. Yine, 'Maçtan sonra bakayım' dedi. Şu an, 'Yüzde 50 yüzde 50, ya kalırım ya giderim' diyor. Bu şehir, başkan, herkes seni istiyor. Ama hocanın kafasında bir şeyler var gibi. Açık söyleyeyim 2 ayımız var. Bizim çok hızlı bir şekilde hoca kısmını çözmemiz gerekiyor. İkinci olarak kamplar ve kontratı biten oyuncularımız var. Baya bir kadro çalışması yapmamız lazım. 

GİSDOL İLE DEVAM ETMEK İSTİYORUZ

Hocayla konuştuk. Bize açık açık başka hocalarla görüşme yapabilirsiniz dedi. Bizde ne olur ne olmaz 4 kişilik hoca listesi yaptık. Hocamız karar verdiği an düğmeye basacağız. Tabi ki hocamız ile devam etmek istiyoruz. Ama anlaşamayabiliriz. Şartları ne olacak bilemiyorum. Eğer gitmeye karar verirse, inşallah Markus Gisdol'dan daha iyi bir hoca getirmek istiyorum. Benim ve taraftarın istediği oyun sistemi olan bir hoca olacak.”

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.