Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teknik direktör Thomas Reis'in işi çok zor: Samsunspor'da sol bekte kim oynayacak ? Soner Gönül mü Bola mı...

Samsunspor

Kırmızı beyazlı ekipte savunmanın solunda hangi ismin forma giyeceği henüz netlik kazanmadı. Teknik direktör Thomas Reis, Çaykur Rizespor ile oynanan özel maçta şans verdiği Soner ve Bola'nın performansından mutsuz. 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Thomas Reis, Beşiktaş karşısında sahaya süreceği ilk on bir konusunda büyük belirsizlik yaşıyor. Özellikle savunma dörtlüsünün solunda Bola'ya mı yoksa Soner Gönül'e mi forma vereceği konusunda henüz kararını vermiş değil. Kırmızı beyazlı ekipte savunmada Satka, Drongelen ile birlikte Zeki Yavru'nun ismi şimdiden tahtaya yazıldı. Alman teknik adamın, sol bekte Bola mı yoksa Soner'e mi şans vereceğini maç günü karar verecek. 

KARAR VEREMEDİ 

Her iki oyuncuyu da ÇAYKUR Rizespor ile oynanan hazırlık maçında deneyen Alman teknik adamın, iki oyuncusunun da performansından memnun olmadığı gözlendi. Bu durum, sol bek pozisyonunda kimin forma giyeceği konusunda soru işaretlerini beraberinde getirdi. Alman teknik adam Reis, sezon öncesi hazırlık maçlarında iki oyuncunun da performansını dikkatle izlerken, lig başlamadan önce en doğru kararı vermek istiyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.