Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teknik direktör Thomas Reis oyuncularını yakından takip ediyor ... Samsunspor'da Reis farkını gösteriyor

Samsunspor

Kamp çalışmalarını Kayseri’de sürdüren Kırmızı-Beyazlılarda alman teknik adam Thomas Reis adeta oyuncularına nefes aldırmıyor. 

Samsunspor Haber - Yılport Samsunspor’un Kayseri Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'ndeki birinci etap kamp çalışmalarında 4 gün geride kaldı. Tecrübeli çalıştırıcı Thomas Reis, kırmızı beyazlı ekipte ilk andan itibaren farkını hissettirmeye başladı. Alman çalıştırıcı takımın mücadele gücünü arttırmak isterken, oyuncular da hocalarının bu talebine karşılık verebilmek için antrenmanlarda ellerinden geleni yapıyor. Çalışmaların son derece hırslı ve istekli geçmesi ise teknik direktör Thomas Reis’i son derece memnun ediyor.

HERKES İYİ ÇALIŞIYOR

Teknik Direktörümüz Thomas Reis, “Kayseri kamp etabı çalışmalarımızda yeni sezon hazırlıkları yoğun bir şekilde devam ediyor. Hem fiziksel hem de taktiksel anlamda antrenman programlarımızı uyguluyoruz. Bizimle beraber olan genç oyuncularımız var. Genç oyuncularımızın bu süreçte öğrenmeleri gereken çok fazla şey var. Tecrübeli oyuncularımız, onlardan büyük abileri var. Onların tecrübelerinden istifade etmeleri gerekiyor. Kesinlikle iyi oyuncular olduğunu söyleyebilirim. Biraz daha da iyi olmaları gerekiyor ve bunu da sağlayacak olurlarsa gelecek anlamda Samsunspor'a çok ciddi katkıda bulunacak oyuncular elde etmiş olacağız" dedi.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.