Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Teknik direktör Thomas Reis, transfer yasağının dezavantaj olmadığını söyledi… SAMSUNSPOR TRANSFERİ  SORUN ETMİYOR

Samsunspor

Mevcut oyuncu kadrosuna güvendiğini ve transfer yapamayacak olmalarının bir dezavantaj olmadığını dile getiren Alman teknik adam, "Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, bir futbol takımının hazırlık kampı için ideal. Sahalar gayet iyi, antrenmanlarımızı sorunsuz ve düzenli bir şekilde yapıyoruz" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Thomas Reis, transfer yasağıyla ilgili net konuştu. Mevcut oyuncu kadrosuna güvendiğini ve transfer yapamayacak olmalarının bir dezavantaj olmadığını dile getiren Alman teknik adam, "Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi, bir futbol takımının hazırlık kampı için ideal. Sahalar gayet iyi, antrenmanlarımızı sorunsuz ve düzenli bir şekilde yapıyoruz. Otelimiz de gayet iyi ve hava antrenman yapmaya müsait" dedi.

KAYSERİSPOR İLE HAZIRLIK MAÇI 

Sezon hazırlıklarını Kayseri'deki Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi'nde sürdüren kırmızı-beyazlı ekibin çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan Reis, takımının geçen sezon tüm maçları birlikte oynayan bir ekip olduğunu ve bunun kendileri için bir avantaj sağladığını belirtti. Samsunspor, bu arada Kayseri kampının son gününde Süper Lig takımlarından Kayserispor ile özel maçta karşı karşıya gelecek.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.