Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Thomas Reis Kimi Oynatacak? Samsunspor'un MUHTEMEL 11'İ NASIL OLACAK

Samsunspor

Süper Lig’deki iki mağlubiyeti bu sezon Samsun’da alan Samsunspor’un Teknik Direktörü Thomas Reis, Başakşehir maçını referans alarak Celil Yüksel’i, Youssef Bennasser’in yanında 11’de oynatabilir.

Samsunspor Haber - A Milli Futbol Takımımızın UEFA Uluslar B Ligi 4.Grup’ta Karadağ ve İzlanda ile oynadığı milli maçlar nedeniyle Süper Lig’e verilen ara sona erdi. Futbol kamuoyunu yeniden ligin heyecanı sardı. Süper Lig’de 9. haftanın en önemli maçı Samsun’da oynanacak. Sezonun flaş takımı lig ikincisi Samsunspor ile lig dördüncüsü Fenerbahçe, Samsun 19 Mayıs Stadı’nda karşılaşacak. Karşılaşma öncesi takımların hangi 11’lerle sahaya çıkacağı en çok merak edilen konuların başında geliyor. Sizlerle birlikte ‘Samsunspor, Fenerbahçe karşısında hangi 11’le oynayacak?’ sorusuna yanıt arayalım.

SEÇİM YAPMAK ZOR

Teknik Direktör Thomas Reis, Fenerbahçe karşısında sahaya süreceği 11’i belirlerken bu yenilgileri mutlaka dikkate alacaktır. Reis’in burada referans alacağı müsabaka ise iç sahada oynadığı Başakşehir FK maçı olabilir. Zira, Thomas Reis o maçta tek ön libero yerine çift ön libero tercih etmiş ve Youssef Ait Bennasser’in yanında Celil Yüksel’i sahaya sürmüştü. Aynısı yarın da olabilir.

İŞTE O KADRO 

Kalede Okan Kocuk, savunmanın sağında Zeki Yavru, solunda Marc Bola, savunmanın ortasında ise Lubomir Satka ile Rick Van Drongelen görev yapacak. Orta sahada Youssef Bennasser ile Celil Yüksel ön libero önlerinde ise Olivier Ntcham oynayacak. Sağ önde Carlo Holse, sol önde ise Arnbor Muja sahaya sürülecek. Forvette ise forma Marius Mouandilmadji’nin.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.