Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Thomas Reis mi, Jose Mourinho mu? TAKTİK SAVAŞLARI 

Samsunspor

Trendyol Süper Lig'in 9. haftası Samsunspor - Fenerbahçe maçına sahne olacak. Müsabakaya günler kala nefesler tutuldu ve her iki takımın teknik direktörleri Thomas Reis ve Jose Mourinho'nun yapacakları hamleler merak konusu oldu. İşte detaylar...

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Ligi'nde haftanın maçı Samsun'da Samsunspor ile Fenerbahçe arasında oynanacak. Karşılaşmanın bu kadar ilgi çekmesinde en büyük pay ev sahibi takımın gösterdiği müthiş 8 haftalık performans. Şampiyonluk hesapları yapan Jose Mourinho yönetiminde ki sarı lacivertli ekibin, Samsun'da formda bir rakibe karşı nasıl bir sonuç alacağı şimdiden ülke gündemine oturmuş durumda. Sezona Alman teknik adam Thomas Reis ile başlayan Samsunspor, hem futbolu hem de başarılı sonuçlarıyla bir anda ligde ilgi odağı haline geldi. 

TAKTİK SAVAŞI 

Yine aynı şekilde dünyaca ünlü bir futbol adamını takımın başına getiren Fenerbahçe de ise Jose Mourinho'nun Samsun'dan galibiyetle ayrılmak için nasıl bir oyun stratejisi deneyeceği merak konusu olurken; ünlü spor yorumcuları karşılaşmanın her açıdan çok zor geçeceği görüşünde. Thomas Reis'li Samsunspor, 8 haftalık periyotta 6 galibiyet 2 mağlubiyetle ligde G.Saray'ın ardından ikinci durumda yer alıyor. Fenerbançe ise maç eksiğine rağmen 16 puanla dördüncü sırada yer alıyor.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.