Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Thomas Reis, rakiplerinin iyi bir takım olduğunu söyledi... SAMSUNSPOR BEŞİKTAŞ'TAN ÇEKİNMİYOR

Samsunspor

Samsunspor Teknik Direktörü Thomas Reis, Beşiktaş ile oynayacakları karşılaşmadan puan ya da puanlar alarak ayrılmak istediklerini söyledi.

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig’in 1. haftasında Süper Kupa şampiyonu Beşiktaş’ı ağırlayacak olan Samsunspor’da Alman Teknik Direktör Thomas Reis, Nuri Asan Tesisleri'nde basın toplantısı düzenledi. Takımın son durumu ve maç hazırlıkları hakkında bilgiler veren Reis, önemli açıklamalarda bulundu. Beşiktaş’ın güçlü bir rakip olduğunun altını çizen Alman çalıştırıcı, “Beşiktaş hakkında söyleyeceğim bir şey varsa o da iyi takım oldukları ki bunu son oynamış oldukları maçta gösterdiler. Biz de iyi bir takımız" dedi. 

HER ŞEYİMİZLE HAZIRIZ

Sezon öncesinde de çok iyi bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getiren Alman teknik adam, "Böyle bir rakibe karşı kendi evimizde ilk maçı oynayacak olmamızın bir avantaj olduğu düşüncesindeyim. Oyuncularımın performansıyla alakalı kesinlikle şu anda daha iyi durumda olduklarını söyleyebilirim. Ben de yeni bir hocayım, evet buraya yeni geldim ve bu benim bu ülkedeki ilk senem. Felsefemi kulübe ve oyuncularıma aktarmaya çalışıyorum. Hafta hafta kesinlikle daha iyi olduğumuzu söyleyebilirim. Kayseri'de çok güzel ve çok verimli bir sezon öncesi kampı geçirdik. Hava da gayet iyiydi ve çalışmalarımızı çok iyi bir şekilde değerlendirdik ve oyuncularımızın performansının her geçen gün daha iyi gittiğini düşünüyorum” diye konuştu.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.