Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Thomas Reis Samsunspor'un oyun sistemini anlattı

Samsunspor

Teknik direktör Thomas Reis, "Benim felsefemde biraz daha topla oynamak var. Daha fazla topa sahip olmak var. Şehirle alakalı da şehir gayet güzel. Hava inanılmaz zaten görüyorsunuz. Bu şehre ben sezon boyunca elde edeceğimiz başarılarla kesinlikle borcumu ödemek istiyorum" dedi.

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Thomas Reis, Markus Gisdol'un uzun top oynattığını kendisinin oyun felsefesinde topla daha çok oynamak olduğunu söyledi. Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü Reis, yeni sezonda oyun sistemiyle ilgili olarak şunları söyledi; "Kendisinden önce Samsunspor’u çalıştıran Markus Gisdol’un uzun top futbolundan daha farklı bir futbol anlayışı olduğuna dikkat çeken Thomas Reis, “Buraya gelmeden önce, daha doğrusu kısa bir zaman önce Markus Gisdol ile konuşma fırsatım oldu. 

TARAFTARIMIZ ÇOK ÖZEL 

Kendisi çok iyi bir insan ve burada çok güzel işler yaptı. Ben de aynısını burada tekrar etmek ve takımı ligde bırakmak istiyorum. Taraftarımızla alakalı da bana birçok şey, çok güzel şeyleri anlattı ve buraya gelmeden önce de zaten videoları izleme fırsatım oldu. Çok güzel bir ambiyans oluşturuyorlar. Bunu sadece taraftarımızın önünde ben değil hoca grubum, kulüpteki herkes, oyuncularım bunu sabırsızlıkla bekliyorlar diyebilirim. Umarım sezon boyunca sadece bir maça odaklanarak söylemiyorum. Sezon boyunca taraftarımızın desteğini arkamızda hisseder ve çok güzel bir sezon geçiririz. 

NEGATİF OLMADIM 

Açıkçası buraya geldikten sonra düşündüğümden negatiften çok pozitif şeyler gördüm. Çok güzel şeyler gördüm. Markus Gisdol geçen sene buraya geldiğinde takımın içinde bulunmuş olduğu durum ile şu an takımın içinde bulunmuş olduğu durum arasında bir fark var. Onun felsefesinde belki biraz daha uzun top oynamak vardı ki bunu güzel yaptılar ve başarılı oldular. Ama benim felsefemde biraz daha topla oynamak var. Daha fazla topa sahip olmak var. Şehirle alakalı da şehir gayet güzel. Hava inanılmaz zaten görüyorsunuz. Bu şehre ben sezon boyunca elde edeceğimiz başarılarla kesinlikle borcumu ödemek istiyorum. O başarıyla bunu kendilerine geri ödemek istiyorum bu şehre” ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.