Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Thomas Reis'ten DİKKATLİ OLUN UYARISI

Samsunspor

Alman teknik adam, Adana Demirspor maçı öncesinde oyuncularını son kez uyardı. Reis, "Kesinlikle geldiğimiz yere kolay gelmedik ama burada kalmak, buraya gelmekten daha zor olacaktır. Bu sebeple o ciddiyeti ve disiplini elden bırakmamamız gerekiyor" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor teknik direktörü Thomas Reis'ten Adana Demirspor karşılaşması öncesi takıma uyarı geldi. Disiplini ve ciddiyeti elden bırakmamaları gerektiğini ve her zamankinden çok daha fazla çalışmaları gerektiğinin altını çizen Alman futbol adamı şunları söyledi; Sonuçta lig çok uzun bir süreç. Tabii ki ligin sonunda genel bir değerlendirme yapacağız. Ancak burada önemli olan takım ve takımın başarısı. Ben takımda sadece bir bireyim. 

RÜZGAR TERSİNE DÖNMEMELİ

Tabii sektörün nasıl bir sektör olduğunun farkındayım. Sonuçta iki maç kaybederseniz, bu sefer de eleştiriler başlar. Çok fazla çalışmamız gerekiyor. İçinde bulunduğumuz durum elbette ki gayet iyi ama bunu korumamız gerekiyor. Peş peşe üç galibiyet aldık.

DİSİPLİN DİSİPLİN DİSİPLİN 

Ancak dediğim gibi, ciddiyeti elden bırakmamamız gerekiyor. Daha fazla çalışmamız ve devam etmemiz gerekiyor. Kesinlikle geldiğimiz yere kolay gelmedik ama burada kalmak, buraya gelmekten daha zor olacaktır. Bu sebeple o ciddiyeti ve disiplini elden bırakmamamız gerekiyor" ifadelerini kullandı.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.