Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

TRANSFER  MÜJDESİ! Gözler başkan Yıldırım'da... 

Samsunspor

FIFA'nın ceza listesinde yer almayan Samsunspor'da bugün 4 oyuncusuyla yaşadığı ayrılık sonrası kamuoyunda 'kulübün transfer yasağı kalktı' düşüncesi hakim oldu. Öğle saatlerinde de sosyal medya da bazı haber siteleri Samsunspor'un yaz dönemi itibari ile transfer yapabileceği iddiasını ortaya attı. 

Samsunspor Haber - Samsunspor yeni sezonda transfer yapabilecek mi ? Uzun süredir kamuoyunu meşgul eden bu konu hakkında bugün yine flaş bir iddia ortaya atıldı. FIFA'nın ceza listesinde yer almayan Samsunspor'da bugün 4 oyuncusuyla yaşadığı ayrılık sonrası kamuoyunda 'kulübün transfer yasağı kalktı' düşüncesi hakim oldu. Öğle saatlerinde de sosyal medya da bazı haber siteleri Samsunspor'un yaz dönemi itibari ile transfer yapabileceği yazdı. 

TARAFTARIN KAFASI KARIŞTI 

Bu gelişmelerden sonra gözler yine Başkan Yüksel Yıldırım'a çevrildi. Kulüpten bu konuyla ilgili henüz resmi bir açıklama yapılmazken; Samsunspor taraftarının da kafası iyiden iyiye karıştı. Kırmızı beyazlı ekipten transfer yasağıyla ilgili net bir açıklama bekleyen kırmızı beyazlı futbolseverler, 'yasağımız devam ediyor mu etmiyor mu ... ortaya atılan iddialardan artık bunaltık. Konuya Başkan Yüksel Yıldırım'ın bir açıklık getirmesini istiyoruz" dediler.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.