Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Tüfekci: Samsunspor Basketbol takımına desteğimiz sürecek

Samsunspor

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı İmren Nilay Tüfekci; "Maalesef Samsunspor Basketbol şubesindeki gelişmeleri üzülerek takip ettik." dedi.

Tüfekci sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada; "Şehrimizin temsil edildiği her branşta Atatürklü Armamızın layık olduğu gibi başarılı olması için kulübümüze şahsi olarak yardımlarımız ve şirketlerimizin sponsorluğu ile yıllardır desteğimizi sürdürüyoruz." diye konuştu.

Tüfekci sözlerini şöyle tamaladı: "31 Mart Yerel seçimlerinde Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmemiz halinde vaatlerimizden bir tanesi de Basketbol şubemizi yaşatmak ve gereken desteği vermekti. Milletimizin takdirine saygı duymakla beraber, Samsunspor Basketbol’un kapatılması bizleri ve Büyük Samsunspor Taraftarını derinden üzmüştür. Samsunspor Basketbol Kulübü’nün varlığının şehrimizin spor kültürüne olan büyük katkısı asla yok sayılamaz. Bir gün, yeniden Atatürk’lü Armanın Basketbol Süper Ligi’nde yer alması için her zaman olduğu gibi mücadelemize ve desteğimize devam edeceğiz."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.