Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Uydurma penaltı … Uydurma fauller... Uydurma kartlar …  SAMSUNSPOR KOPTU GELİYOR 1-3 Herkese inat dimdik 

Samsunspor

Samsunspor, maça uydurma bir penaltı golüyle 1-0 geride başladı. Hakem Alper Akarsu'nun müthiş kötü yönetimine inat sahada ayakta durmaya çalışan kırmızı beyazlılar, 58.dakikada Muja ile beraberliği yakaladı ardından Dimata ve Soner Aydoğdu'nun golleriyle 3 puanı söktü aldı. 

Samsunspor Haber - Trendyol Süper Lig'de Samsunspor, Adana Demirspor deplasmanında maça neredeyse 1-0 mağlup başladı. Kırmızı beyazlı ekibin son derece kötü bir oyunla başladığı mücadelenin 8.dakikasında uydurma bir penaltı kararıyla geriye düşen Samsunspor'un kalan bölümlerde skoru dengeleme çabaları yeterli olmadı. Hem savunmada hem de hücumda son derece başarısız bir oyun ortaya koyan kırmızı beyazlılar, soyunma odasına 1-0 mağlup girdi. 

GOLLER GELDİ 

Karşılaşmanın ikinci devresine ilk 45 dakikaya oranla daha derli toplu başlayan kırmızı beyazlılar, Adana Demirspor kalesinde az ama etkili hücumlarla gitti. Dakikalar 58'i gösterdiğinde Marius'un pasını asiste çeviren Muja attığı nefis golle skora denge getirdi. (1-1) Kalan dakikalarda temposunu yükselten kırmızı beyazlılar, Dimata'nın muhteşem kafa golüyle önce 2-1'e sonrasında Soner Aydoğdu ile skoru tayin etti. 3-1

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.