Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Veysel Bilen: TFF'ye itirazımızı yaptık

Samsunspor

Başkan Vekili Veysel Bilen, her platformda Samsunspor'un haklarını sonuna kadar savunduklarını savunmaya da devam edeceklerini söyledi. Başkan Vekili Bilen, Konyaspor maçında verilmeyen net penaltı konusunda TFF'ye gerekli uyarılarını yaptıklarını da sözlerine ekledi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkan Vekili Veysel Bilen, Konyaspor maçında bağıra bağıra bir penaltılarının güme gittiğini söyledi. Samsunhaber.com'da her Salı akşamı yayınlanan ADAM ADAM'a programında Özgür Kalanbak'ın konuğu olan Başkan Vekili Bilen, her platformda Samsunspor'un haklarını sonuna kadar savunduklarını söyledi. Bilen taraftarların da bu konuda içlerinin rahat olmasını istedi ve şunları söyledi; 

İTİRAZLARIMIZI YAPTIK 

Özellikle iki pozisyon konusunda hakikaten spor kamuoyunun vicdanı sızladı. Hele bir tanesinde bağıra bağıra bir penaltımız güme gitti. Bunlarla ilgili ben taraftarlarımıza şunu söylemek isterim; biz bu konuda kulüp olarak başkanımızın talimatları doğrultusunda sadece bu maçın özelinde değil hemen hemen her maçın akabinde pozisyonları değerlendirip gerek basın yoluyla gerekse de resmi kanallardan Türkiye Futbol Federasyonu'na ve MHK'ye başvurularımızı yapıyoruz. Taraftarlarımız merak etmesinler. 

BU İŞİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ

İkinci bir konu da; yine başkanımızın talimatlarıyla ben federasyonda bu konularla ilgili olan arkadaşlarımızla bu pozisyonlar üzerinden konuşlarımızı yaptık gerekli uyarılarımızı yaptık. Kendileri de hakikaten adil adaletli bir futbol yönetim anlayışımızı benimsedikleri için bu konu üzerinde duracaklarının sözünü verdiler."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.