Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yıldırım: Hocaya  oyuncu değiştirmesi  için bağırdım

Samsunspor

Başkan Yıldırım, "Taraftarların Bayram Bektaş'a olan tepkilerine kısmen hak veriyorum. Taraftar da korkak futbol oynayan bir takım istemiyor. Samsunspor içeride ya da dışarıda her maçı kazanmak için öyle bana ben nasıl arkama yaslanıp rahat maç izlemek istiyorsam taraftarımızda bunu istiyor ve bunda haklılar takım taraftara istediğini vermeli ki; taraftarımız da 12. adam olarak üzerine düşeni yapmalı" dedi. 

Samsunspor Haber - Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Erzurumspor deplasmanında teknik ekibe oyuncu değiştirmesi gerektiği yönünde kulübeye bağırdığını söyledi. Gazeteci Davut Aktaş'a konuşan kırmızı beyazlı ekibin Başkanı Yıldırım şunları söyledi: "Taraftarlar haklı olarak sonuç odaklı bakıyorlar ve istenilen sonuçlar gelmeyince eleştiriyorlar. İstatistiklerde ne kadar üstün olursan ol sonuç 2-2. Buna çözüm bulacak olan kişi önce hoca, ardından futbolcular. Manisa maçı bizim için dönüm noktası olacak. Aksi halde çok farklı şeyler olacak. Bunu açık ve net bir şekilde hem hocamıza hem de Batu Kaplan'a söyledim. Gidin oyuncularla konuşun, hoca da gereğini yapsın. Yoksa Manisaspor maçının ardından, 'Yüksel Başkan gereğini yapacak' deyin dedim.

BAYRAM HOCA İLE KONUŞTUM

Taraftarların Bayram Bektaş'a olan tepkilerine kısmen hak veriyorum. Taraftar da korkak futbol oynayan bir takım istemiyor. Samsunspor içeride ya da dışarıda her maçı kazanmak için öyle bana ben nasıl arkama yaslanıp rahat maç izlemek istiyorsam taraftarımızda bunu istiyor ve bunda haklılar takım taraftara istediğini vermeli ki; taraftarımız da 12. adam olarak üzerine düşeni yapmalı. Statta hocaya oyuncu değiştirmesi için bağırdım, kendisi beni duymadı. Batu Kaplan'a bağırdım. O da duymadı. 80. dakikadan sonra 2 orta saha alıp oyuna tekrar 2 tane orta saha koydu. Bu Yüksel Yıldırım'ın futbol mantalitesinde yok. Bunu açıkça hocamıza söyledim. Samsunspor korkak futbol oynayamaz rakip zaten 10 kişi üzerine gelemiyor. Benim taraftarım salak değil, futbolu biliyor ve ona göre izliyor. Ben ilk defa bir maçta ciddi anlamda kendimi kaybettim. Bu konuyla alakalı hocamızla maçın ardından görüşme yaptım. Ne kendisinin ne taraftarın ne de benim limitimizin tükendiğini söyledim."

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.