Samsun Haber | Samsun Son Dakika Haberleri | Samsunspor

Yönetimin ağızını bıçak açmazken; Taraftar bu konuda açıklama bekliyor... Samsunsporlu Benito'yu gören var mı?

Samsunspor

Benito Raman'da yaşanan bu durum karşısında Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ve kurmaylarının bu konuda ağızlarını bıçak açmazken; oyuncunun takımda ki geleceği ise büyük merak konusu. 

Samsunspor Haber - Samsunspor'da Benito Raman'ın bir anda ortadan kaybolması kafaları karıştırdı. Oyuncu ilk etap hazırlık kampında gayet güzel bir şekilde çalışırken; sebepsiz olarak ikinci etap hazırlık çalışmalarında yer almaması camiada tedirginliğe yol açtı. FIFA’dan gelen transfer yasağı nedeniyle kadrosunu güçlendiremeyen kırmızı beyazlı ekibin üstüne üstlük mevcut oyuncularını da kaybetmesi taraftarı zorlu lig maratonu öncesi kara kara düşündürüyor. 

DURUM NEYSE AÇIKLANSIN 

Benito Raman'da yaşanan bu durum karşısında Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım ve kurmaylarının bu konuda ağızlarını bıçak açmazken; oyuncunun takımda ki geleceği ise büyük merak konusu. Taraftarda Benito ile yaşanabilecek bir fesih durumunda yine ceza alınır mı korkusu hakim. Böylesine önemli bir konuda soruların cevapsız kalması ve sessizliğin korunması tüm camiada şaşkınlık yarattı. Kırmızı beyazlı taraftarların beklentisi, Benito ile yaşanan her neyse bir an önce kamuoyuna durumun tüm şeffaflığıyla açıklanması.

Sitemizden en iyi şekilde faydalanmanız için çerezler kullanılmaktadır.