banner388
banner390

Geçmiş Yüzyıllarda dünyada sınırlı sayıda birer nemrut ya da firavun vardı. Çağımızda ise  küresel  soykırımcı aile ve firmalar öncülüğünde artık yüzlerce firavun ve nemrut  türemiş  durumda.

Çağımızın firavunları devletlerden diktatörlere, diktatörlerden terör ordu ve örgütlerine  kadar her şeyi kontrol ve idare etmekte, artık dünyayı babalarının çiftliğine dönüştürmüş,dünyanın maddi (tüm kıtalardaki madenler, maddi değerler, para, banka vb.) ve manevi (dinler, tarikatlar, ekonomi, sosyal bilimler, diğer bilimler..) kaynaklarını da ele geçirmiş bulunmaktadırlar.

Yüzyıllardır geliştirdikleri plan proje oyunlarla, insan soyunu düşürmek, yok etmek  için şeytana pabucunu ters giydiren oyun ve senaryolarla tüm dünyayı kuşatmış bulunmaktadırlar...

Örneğin Bizans yıkılış sürecinde, zülüm ve pislik tavan yaptığında papazlar meleklerin dişi mi, erkek mi olduğunu tartışıyorlardı...

Osmanlı çökertildiğinde dünyada bilim, reform, Rönesans, sanayi gibi bin bir gelişme yaşadığında Anadolu ve Mezopotamya'da nargile tüttürme, aval-aval vakit geçirme, bilim-ilimden, eğitimden, dinimizin ilk emri oku dan  kopuk sürüler oluşmuştu. Bu sürüleşme nedeniyle koskoca bir imparatorluk çökertilirken dünyadan ve oku dan haberi olmayan milyonlar sürüler gibi çok kolay dağıtıldı, kırıldı, yok edildiler.

Kıtaları kaybetmemiz yetmezmiş gibi uyduruk sahte kurtarıcı-kurtuluş edebiyatıyla yüz yıl boyunca bir türkün dünyaya bedel olduğu masalıyla vatandaşı soykırıma açık koyun sürüsüne çevirdi. Ulus devletlerle birlikte, devletlerin vatandaşlarının vergileri, dünyadaki tüm ham madde kaynakları, dünyanın bütün zenginlikleri küresel soykırımcı firavunların kasalarına akmaktadır.

Ve son 300-400 yıldır insan soyu yaşadıkları dünya ile birlikte düşürülmüştür.

Küresel soykırımcılar kasalarına akan milyar dolarların verdiği gazla kendilerini tanrı zannettiklerinden.. önlerindeki  dünya haritasını çevirip hangi coğrafya, firma, devlet, bilim adamı, siyasetçi.. düşürüleceğini planlarken.. Dünya da artık tek kelime ile soykırımcı bir eşkıyalık (devletlerden diktatörlere, buradan terör ordu-örgütlerine..) türü bütün dünyaya hakim olmaya başladı...

Bundan dolayı, milyarlarca insanın duygu, düşünce, davranış ve hissiyatı kendi kendini geliştirebilen çiplere yerleştirilmeye başlandı.  Ama karamsar olmamak gerek,

Küresel saldırı senaryolarında, en büyük denek ve deney ülke ise Türkiye olarak seçilmiş bulunmaktadır.                                

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Samsun 2024-07-09 09:13:45

ne anlatıyorsun emmi sen

Avatar
İhsan ÇEBİ 2024-07-09 09:42:45

"Kıtaları kaybetmemiz yetmezmiş gibi uyduruk sahte kurtarıcı-kurtuluş edebiyatıyla yüz yıl boyunca bir türkün dünyaya bedel olduğu masalıyla vatandaşı soykırıma açık koyun sürüsüne çevirdi."
Sayın yazar, burada bahsettiğiniz uyduruk sahte kurtarıcı kimdir merak ediyorum doğrusu. Beni aydınlatırsanız sevinirim.

Avatar
Gökhan 2024-07-11 00:31:41

Bir milleti din yada milliyetçilikle kandırırsınız.