banner388
banner390

Sigaraya zam geldi

Pahalı sigara grubunda zam fiyatları açıklandı. Gelen zamlardan sonra bu grupta en ucuz sigara 72 TL, en pahalı sigara 81 TL oldu.

Sigaraya zam geldi

Pahalı sigara grubunda zam fiyatları açıklandı. Gelen zamlardan sonra bu grupta en ucuz sigara 72 TL, en pahalı sigara 81 TL oldu.

05 Eylül 2024 Perşembe 10:04
Sigaraya zam geldi

Son dönemde art arda gelen zamlarla birlikte, sigara fiyatları cep yakmaya devam ediyor.

Eylül ayında sigara fiyatlarına yapılan zamlarla birlikte, artan ÖTV oranlarının da etkisiyle fiyatlar yeniden yükseldi. Ağustos ayında da zam yapılan sigara fiyatları, yeni zam haberleriyle bir kez daha değişti. Sosyal medya platformu X’te paylaşılan zamlı sigara fiyatları listesi, vatandaşların dikkatini çekti.

PAHALI SİGARA GRUBUNA 3-4 TL ZAM

TBYD Başkanı Erol Dündar, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, pahalı sigara grubuna zam yapıldığını belirtti. "Hayır olsun, sigaraya zam geldi" diyen Dündar, zamlı fiyatların bugünden itibaren geçerli olacağını kaydetti.

EN UCUZU 72 EN PAHALISI 82 TL

Güncellenen fiyat listesine göre, sigara grubunun en pahalı sigarası 81 TL'ye, en ucuz sigarası ise 72 TL'ye yükseldi.

Kaynak: ensonhaber.com

Anahtar Kelimeler:
SigaraZam
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
bırakın 2024-09-05 14:19:35

içmeyin kardeşim bırakın gitsin, 15 yıl oldu bıraktım, bunu nasıl içmişim diyorum şimdi. kokusundan bile kaçıyorum. nefretlik bir şeymiş meğer.

Misafir Avatar
Anthiseptic 2024-09-06 17:31:04 @bırakın

Sizin gibilere uyuz oluyorum. Yıllarca içip sonra bırakıyorsunuz , bir de burada gelip millete akıl veriyorsunuz.. Ben hiç içmedim , ben akıl verebilirim de , senin akıl vermen komik oluyor...

Beğenmedim! (3)
Avatar
Misafir 2024-09-05 23:51:43

Bırakın diyen

Misafir Avatar
akıl 2024-09-07 08:43:25 @Misafir

yaşamadan tecrübe etmeden zararını ziyanını görmeden milleti doğruyu bulmaları için neyin aklını vereceksin antiseptic, sen hiç içmediysen şöyle diyebilirsin, arkadaşlar ben hiç içmedim başlamadıysanız sizde içmeyin. içiyorsanız bırakın. yazdıkların sadece eleştiri olmuş. insanlara faydalı ol, karşı durma.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Anthiseptic'e 2024-09-07 08:39:11

akıl vermek tecrübe ile olur yaşadım biliyorum ve akıl veriyorum sen yaşamadan neyin aklını fikrini vereceksin ki, tecrübe ile sabittir yazdıklarım. fikrime önem veren alır deneyimler. buradan bir kaç kişiyi bu illetten kurtarabilirsem ne mutlu. insanlara faydamız olsun diye yazıyoruz. eleştirmek için değil. sen eleştiriyorsun. mantıklı ol.