banner388
banner390

Güneri Cıvaoğlu hayatını kaybetti

Ünlü gazeteci Güneri Cıvaoğlu 85 yaşında hayata gözlerini yumdu.

Güneri Cıvaoğlu hayatını kaybetti

Ünlü gazeteci Güneri Cıvaoğlu 85 yaşında hayata gözlerini yumdu.

01 Ekim 2024 Salı 10:06
Güneri Cıvaoğlu hayatını kaybetti

Birkaç gün önce gittiği restoran düşerek başını çarpan ve beyin kanaması gençiren Güneri Cıvaoğlu, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti

Civaoğlu'nun cenazesinin yarın toprağa verileceği öğrenildi.

Güneri Cıvaoğlu Kimdir?

1939 yılında Ankara'da doğan Güneri Civaoğlu, Ankara Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Akis dergisi, Yeni İstanbul gazetelerinde muhabir olarak mesleğe başlayan Civaoğlu, TRT'nin kuruluş sürecinde sabah haberlerini hazırlayan ekipte yer aldı.

Daha sonra Strasbourg Üniversitesi'nde ekonomi eğitimi alan Civaoğlu, Tercüman gazetesinin Genel Yayın Yönetmenliğini yaptı.

13 yıl boyunca Sabah gazetesinde köşe yazarlığı yapan Cıvaoğlu, 1996 yılından bu yana ise Milliyet gazetesinde başyazarlık yapıyordu.

İstanbul Barosu'nda kayıtlı bir avukat da olan Güneri Cıvaoğlu, bir süre İstanbul Bilgi Üniversitesi'nde gazetecilik hakkında ders verdi.

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.