banner388

Batı bizimle bütün ilişkilerini, haçlı seferlerindeki zihniyetini olduğu gibi muhafaza ederek sürdürüyor:

Amerikan siyaseti bu esas üzerine bina edilmiştir.

Amerika hâriciyesinde plânlama şubesi reisi, hâriciye bakan yardımcısı ve 1968 senesine kadar Başkan Johnson’un Orta Doğu ilişkileri müsteşarı olan E. Rusto diyor ki:

“Bilmemiz gerekir ki, İslâm devletleriyle bizim aramızda mevcut olan ihtilâflar ne devlet ihtilâfı ne de millet ihtilâfidır.

Bilâkis bu ihtilâflar İslâm Medeniyeti ile Hristiyan Medeniyeti arasındaki anlaşmazlıklardır.

Orta çağdan beri İslâm ile Hristiyanlık arasındaki çarpışma şiddetli bir kin ve gayz ile dolu idi. O savaş aynı kin ve gayz ile, fakat başka sûret ve şekilde, başka usullerle devam ediyor. Bir buçuk asırdır İslâm, Batı sultasına boyun eğdi ve İslâm medeniyeti Hristiyan medeniyetine yenildi.

Tarihin seyri gösteriyor ki Amerika felsefesiyle, inanışlarıyla, nizamıyla, her şeyiyle batı dünyasının bir parçasıdır.

Bu özellikler Amerika’nın İslâm Âlemine düşman olarak kalmasını gerektirmektedir. Zira felsefesiyle ve İslâm’a karşı olan akîdesiyle Amerika, İslâm Âlemi karşısında ona düşmanlıktan başka tutum içine giremez.

İslâm’a karşı Batının ve Siyonist devletin yanında yer alır. Eğer bunun aksini yaparsa dinini, felsefesini, kültürünü ve bütün müesseselerini inkâr etmiş olur.”

Rusto, Orta Doğu’daki sömürgeciliğin asıl hedefinin İslâm medeniyetini yıkmak olduğunu söylüyor ki,

İsrail Devlet’inin kurulması bu plânın bir parçasıdır.

Bunların hepsi haçlı seferlerinin şekil değiştirmesinden başka bir şey değildir. Fransızlar da haçlı zihniyetine sahiptir.

Fransız’ı “İslâm’daki  gizli kuvvet.“Yeryüzünde İslâm’ın ulaşamadığı bir yer yoktur.

Bu din, insanların meylettiği ve istekle kucak açtığı diğer dinlerden çok farklı bir dindir.”   “Ama müslümanlar kendi aralarındaki ihtilâflar ve münâkaşalarla meşguller.” Ellerindeki zengin tabii kaynakları değerlendirecek verimli sınâî hamlelere girişebildikleri takdirde, büyük bir medeniyetin doğuşu gerçekleşir ve batı medeniyetini yeryüzünden silip, târihin çöp sepetine atarlar.

İslâm âlemi, kendisinin ne olduğunu henüz keşfedememiş, insanüstü güce sâhip, eli kolu bağlı bir deve benzer. O üzgündür, düşüşe ve gerilemeye razı değildir.

İslâm Âlemi, gizlediği İslâmî enerjisiyle batının işini bitirecek kara bir tehlikedir. Avrupa’nın dünyaya hakim olan teknik ve uygarlığı İslâm’ın karşısında  birgün eriyip tükenecektir.

”Tarihi gerçekler..... 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.